De Woutertje Boekverkoperswedstrijd

De Woutertje Pieterse Prijs en Boekblad roepen boekverkopers op mee te doen aan De Woutertje Boekverkoperswedstrijd

Gisteravond zijn in het programma Kunststof op Radio 1 de nominaties voor de 32e Woutertje Pieterse Prijs bekendgemaakt, de prijs voor het beste kinderboek van 2018. Om de prijs extra aandacht te geven in zoveel mogelijk boekhandels in Nederland, organiseren Stichting Woutertje Pieterse Prijs en Boekblad samen een wedstrijd: welke boekhandel maakt de mooiste Woutertje-etalage?

Boekverkopers kunnen een foto sturen aan Boekblad van hun etalage of Woutertje-tafel. De foto’s worden gepubliceerd op Boekblad.nl. Een jury, bestaande uit bestuursleden Hans Smit, Daan Beeke en Francien Jonge Poerink, kiest de winnaar.

Zij letten op originaliteit, verwachte impact en bereik. De winnende boekhandel krijgt een VIP-uitnodiging voor twee personen voor de uitreiking op 11 april in de Brakke Grond te Amsterdam, en mag aansluitend het diner bijwonen in bijzijn van de genomineerde auteurs en illustratoren en de jury. Ook zullen de makers van het boek dat de Woutertje Pieterse Prijs 2019 wint een gratis bezoek aan de winnende boekhandel brengen.

Boekverkopers die mee willen doen lezen op de website van Boekblad hoe dat kan.
De volgende materialen zijn hier te downloaden:

Logo van de Woutertje Pieterse Prijs
Logo “Genomineerd 2019” van de Woutertje Pieterse Prijs
Afbeelding van de genomineerde boeken
Afbeelding van de genomineerde boeken horizontaal

Boekverkopers die zogenaamde opstekers willen ontvangen (zolang de voorraad strekt), vragen hebben, of ander digitaal materiaal willen ontvangen, kunnen een email sturen aan wpp@woutertjepieterseprijs.nl.

 

Naar boven